Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Worgen

2009.11.30

Worgen

 

A worgen vagy a vad farkas-vadállatok egy versenye akié nagyon név félelmet ihlet meg. Az elméletek a történelmüket illetően bővelkednek, de a worgen eredetei rejtélyben maradnak áztatottak.
A feljegyzések mutatják, hogy a worgen egy ideje létezett Kalimdorben. Valójában, több legutóbbi bizonyíték veti fel, hogy lehet, hogy az igaz eredetüknek összeköttetése van az éjszakai manókba és egy Kalimdor távoli múltjától érkező kiválasztó druida utasításra.                     

http://www.centrale3d.com/IMG/image/2009/Jeux/Worgen.gif

De amíg az új bizonyíték kiderül, ez az információ spekulatív marad.A worgen először ellenőrizte, hogy megjelenést a keleti Kingdomsban vezettek vissza a harmadik Warhoz, mikor a főmágus Arugal fegyverként hasznosította a farkas-vadállatokat a Scourge ellen. Arugal fegyverei hamarosan mindazonáltal szembefordultak vele a worgennek az átkaként, amit gyorsan terjesztettek az emberipopuláció között miközben átváltoztatott átlagembereket és nőket falánk, vad teremtményekkéArugal sokat vett át a worgen a sajátjaként és visszavonult Baron Silverlaine-nek, a birtoknak, a korábbi udvarházába, amit most Shadowfang Keepként ismertek. Az átkot mindazonáltal nem tartalmazták. Ez folytatta Silverpine földjeit és még Gilneas költött fallal körülvett nemzetébe is terjedt, ahol az átok gyorsan ért el országos szinteket.
Gilneas állampolgárai a szökés reménye nélkül találták csapdába ejtettnek magukat. Visszavonultak mélyebb az elszigetelt tartományon belül, és ott ők túlélt, ijesztő a vad jelenlét az épp a barikádokon kívül leselkedett.

http://werewolf-news.com/wp-content/uploads/2009/08/wow-worgen.jpghttp://electricdog.tv/temp/werewolf/wow-worgen-4.jpghttp://projectlore.com/wp-content/uploads/2009/08/ss36_hires.jpg