Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Goblin

2009.11.29

GOBLIN

Ez a cikk a játszható manókról és a Bilgewater Cartel frakcióról szól. A verseny általános történelméért láss manót.
Eredetileg Kezan Isle-ján levő dzsungeltörpék rabszolgái, a manóversenyt kényszerítették, hogy kaja'mite ércet bányásszon Mount Kajaro vulkáni beleiből.

http://forthelore.com/wp-content/uploads/2009/08/Goblins.png

 

A törpék a vudurítusaikra használták ezt a hatalmas ásványt, de ez váratlan hatással volt azokra a rabszolgákra, akik ezzel állandóan érintkeztek: kaja'mite létrehozott egy ijesztő új ravaszságot és intelligenciát a manókban. Mesterkedő a saját erőteljes készítményeik konstruáló és alkímia titokban a manók hamarosan megdöntötték az elnyomóikat és követelt Kezant a szülőföldjükért.

Azok a bányák, amik a börtöneik voltak, a rabszolgatáboruk, és a lázadásuk alapja most Undermine városa lett. Szövés az az alagutak meglepett hálózatában levő sziget szívén keresztül, boltozatok, és lávacsövek, Undermine epitomizesek a manók összetett, kiszámíthatatlan gondolkodásmódja.

A manók természetes kapzsisága hamarosan mesterekként emelte őket kiemelkedésbe mercantilism. A kereskedelmi hercegek felmerültek az első alatt, amit War a legügyesebb manókként megtanult hogy használja ki a harcot. Nagy szerencséket halmoztak fel, és Kezan Isle-ja kerékagy lett a manókereskedelem-hajók flottáiért. A kereskedelmi hercegek közül az egyik, akit elfogadtak, kölcsönadja a frakciójának a Horde-nak tett szolgálatait a második Warban. A Horde vereségét követően a manók a munkatársuk sikertelen példájából tanultak,

és hamarosan rájöttek, hogy a profitjaik meg tudnak kettőződni, ha nem akadtak meg egy olyan korlátozó kapcsolatban. A harmadik War végéig manók nyújtottak fegyverzetet, járművek, és a Horde-nak és az Alliancénak tett is körmönfont szolgálatok. Ez nem tartana örökké...Nemrég Kezan manói váratlannak találtak egy új ellenséget az Alliance– és a hasznot nem hajtó találkozások ezzel a frakcióval bizonyos kereskedelmi hercegeket hajtottak a kényelmes semlegességükről. Reforging öreg megállapodások az egykori szövetségeseikkel a manókat tárt karokkal fogadták a hordába.

 

 Max IvI-is Player

 

http://fc02.deviantart.net/fs28/f/2009/243/e/1/WoW_cataclysm_Goblin_by_godofallgodofdeath.png

 

 Goblin ,,álítolagos Járműje''

gokartrenders.jpg

http://i.neoseeker.com/ca/world_of_warcraft_cataclysm_conceptart_k9Nwb_thumb.jpg

 

Goblin-Comparison.jpg image by Shadowski

http://images.totalgamingnetwork.com/images/Image2_Goblin_Heads.jpg

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.